inredningsfundering

Slarvigt snyggt

Inredningsfundering spökar omkring i mitt inre.

Är på gång att uppgradera mitt kök och färgskalan hemma går i vit, grå, natur med lite inslag av grönt och senapsgult.
Och vill ju gärna följa den skalan. Eftersom köket har två öppning, en mot ett kombinerat sov- och förvaringsrum som är målat helt i mörkt grå färg där tom dörrar är inmålade i samma färg, och den andra öppningen mot ett vardagsrum med vita väggar så fastnade jag för den här idén.

Gillar det slarvigt oskarpa mellan grå och vit. Inte ens jag är ju perfekt (haha) och då passar detta hemma hos mig tycker jag.
Jag har ju en del Japanskt porslin från butiken Najs, alltså blir det blå inslag i min inredning i köket. Och några fat kommer att hänga på väggen.

Foto kommer ursprungligen från IKEA.