Livsstil och inspiration delvis hämtad från Japan


Livsstil och inspiration

Livsstil och inspiration som delvis är hämtad från Japan. Öst möter väst. Tankar om det vi medvetet kan påverka i en tid med mycket stress och en teknisk utveckling som går snabbare än vår hjärna är anpassad för.

Jag som skriver här är en person som är intresserad av hur vi människor fungerar, hur hjärnan fungerar och jag har också ett stort intresse av teknik. Jag jobbar bl.a. som lärare och utbildar studenter inom e-handel som är ett spännande område då det inkluderar teknik och våra mänskliga konsumtionsmönster.
Jag älskar Japan… maten, kulturen och människorna. Är du också nyfiken på Japan så kan du läsa mina inlägg i kategorin ”nyfiken på Japan” som du hittar via den här  länken. 

Eftersom jag utbildar inom e-handel så är det inte mer än rätt att jag också driver en egen e-handel och den hittar du via länkarna nedan.

Japanska matlådor . www.bentobox.se

Japanskt porslin och textil . www.najsofsweden.se

Jag vill också inspirera till en livsstil där du själv gör dina val och prioriterar det du tycker om. Att leva sitt liv i balans. Det är Najs tycker jag.