Japansk lagershop i Stocholm

Japansk lagershop i Stockholm

Japansk lagershop i Stockholm, närmare bestämt på ön Lilla Essingen som tillhör Kungsholmen. Hit kommer man med buss, bil eller tvärbana och möts av en småstadskänsla med knappt 5000 personer som bor i en blandad bebyggelse från 30-talet och senare då moderna sjönära lägenheter byggdes då Electrolux som präglat ön inte längre låg kvar i sina fina gamla fastigheter.

Här i lagershopen, på Essinge Brogata 31 finns två företag som båda säljer varor genom e-handel och vid vissa tillfällen även håller öppet som en vanlig butik där du kan komma och handla. min e-handel finns på www.najsofsweden.se

I stället för att lagerhålla varorna i ett mörkt och dammigt lager så finns varorna uppställda på hyllor och det blir en väldigt mycket trevligare miljö att jobba i. Här sitter vi ibland och jobbar med innehåll till e-handelssidan, sökoptimerar och fotograferar varor, fotolampor finns. Det är en del pyssel för att få ihop en e-handel.

Japansk lagershop i Stocholm

Just nu delar jag lokalen med We two Stockholm som designar en damkollektion av överdelar. Siden, linne och andra naturmaterial till en medveten kvinna.
Från slutet av sommaren kommer det att finnas plats för någon annan då We two flyttar till Kungsholmen.
Här kan du sitta och jobba i en ljus fin lokal som du självklart är med och påverkar hur den ska se ut. Här finns egen ingång från gatan och det är enkelt att hålla event, utbildning eller bara leka affär.

Här finns tillgång till pentry, toalett och wifi. Lokalen är larmad och har ett skyltfönster.

Japansk lagershop i Stocholm

Känner du någon som jobbar med e-handel eller liknande digitalt och vill ha tillgång till en flexibel lokal så hör av dig till Anna-Carin. Kort eller lång sikt spelar ingen roll.

Jag ser helst att det är någon som också har ett brinnande intresse för att öka trafik, diskutera Google analytics, sökmotoroptimering, plugins och andra verktyg i den digitala konverteringsresan.

Hyra:
En arbetsplats och tillgång till hela lokalen för event vissa tider. 2.500 kr/mån
Halva lokalen för e-handel och lager och arbetsplats 4.000-5.000 kr/mån beroende på hur stora varor du har.

Hör av dig till Anna-Carin på telefon 070-9271830 eller mail ac@najsofsweden.se