Japansk affär i Stockholm

Japansk affär i Stockholm

Japansk affär i Stockholm

Japansk affär i Stockholm skulle det gå? Är det kanske för snävt spår, begränsad målgrupp eller är det helt självklart?!

Allt började med en webshop med japanska matlådor, och det gick bra. Vi har fortfarande den specifika webshopen kvar www.bentobox.se där vi fokuserar på snygga och funktionella japanska matlådor.
När vi tog nästa steg blev det japanskt porslin och nu har vi adderat till de finaste japanska textilierna från Imabari.

Svensk handel är ganska trist tycker jag, samma saker i alla butiker. Och en hets på vad som är modernt just nu. Instagram och tidningar fylls med samma vaser, kuddar etc.

Är vi människor verkligen skapta så att vi alltid måste följa trender som vi ser i olika media?
I vår butik har vi provat att addera lite andra inredningsprylar som matchar det japanska, men det är inte det som våra kunder köper.

Jag är idag glad att envisheten finns att vara så japansk som möjligt. Öst möter väst brukar vi kalla det. Det österländska som passar in i vår kultur.
Man måste inte äta sushi för att köpa en japansk tallrik.
Och inte heller behöver du plugga japanska för att torka dig med en japansk handduk. Vi väljer färger och varianter som passar lika bra med vårt sätt att äta och leva.

Hos oss hittar du inte någon japansk mat, det är andra bättre på. Däremot hittar du en del inspiration kring inredning och livsstil med balans i tillvaron.

Och intresset för japansk affär i Stockholm ökar, tack för det. Intresset för Japan ökar, tack för det också 🙂
I höst kommer vi ladda upp med öppet hus för att inspirera kring japansk matlagning och tedrickande.

Mer om det efter sommaren, prenumerera gärna på vårt inspirationsbrev, klicka här 

Vill du komma till vår webshop som har snabba och fraktfria leveranser? Bra! här är den www.najsofsweden.se