Väggvas inspiration dekoration

Väggvas inspiration dekoration

Väggvas inspiration dekoration när den är som bäst

En kund kom in och delade med sig av ett enkelt och billigt sätt att inreda badrum, kök eller vilken vägg som helst för den delen.

Ett provrör (kostar ynkliga 6kr hos oss) fäster du på vägg eller kakel med lite vitt ”kludd”, du vet sånt där som planscher etc kan hängas upp med. Fyll med vatten och stoppa i en kvist av något slag. Nu har du en väggvas!
Själv har jag fastnat för murgröna som är en tålig kompis. Och nu har jag lite grönt även i badrummet, happy för det.

Butiken Najs finns på Sveavägen 133 i Stockholm, här hittar du provrör och mycket mer. Många saker är från Japan och det är en minimalistisk dragning på våra produkter. I butiken hittar du också inspiration till inredning. Vi väljer de flesta produkter utifrån en tanke att de ska kunna användas till fler saker. Kom gärna in och titta runt, vill du så kan vi tipsa om hur sakerna kan användas. Vi har alltid en tanke bakom ett val av produkt. Här hittar du webshopen till Najs.

Några provrör på rad blir ju hur snyggt som helst. Eller kanske en hel vägg 😮

Nu när det snart är vår kan flera provrör med olika färgglada och sirliga snittblommor bli som en tavla i ditt hem. Och när du inte har några blommor så plockar du bara ner dina provrör. Snyggt och enkelt, utan att göra hål eller märken i väggen. Hur smart som helst.

Tack Cecilia, vi kallar nu våra provrör Cecilias väggvas 😊